2009. december 13., vasárnap

Már igazán közel vagyunk karácsonyhoz,két hét sem.Remélem addig Bea teljessen rendbejön és a Cseppek sem fognak megbetegedni.Még az lenne jó ha a hó is esne és szép fehér karácsonyunk lenne.
Az e heti diszeim is megvannak,még mindig sok KÉNE ,majd igyekszem.Mivel csütörtökig dolgozom,


a munka is sok ,húzos hét lessz az biztos.De utánna milyen jó lessz.

2009. december 11., péntek

Mikulás

A fórumon,csodálatos megható meglepetésbe volt részem,Druszám egy videót készitett fiacskája segitségével a fórumtagokról,nagyon szép összeállitás.Ami számomra csodálatos ,hogy én is ott vagyok pedig csak pár hete vagyok köztük,igasság szerint nagyon meghatódtam . Nagyon kellemes,szeretetreméltó emberekkel találkoztam itt,akik igazán odafigyelnek-segitenek egymásnak,nagyon jól érzem magam köztük.Igazán kellemes-értékes barátokra leltem,sőt van ,kivel szorosabb barátságot -rokonszenvet érzek .Lám nemrég csak elvoltam magamba,de most egy új világ nyilt meg számomra,amit köszönök a topiklakóknak és főként Borcsikámnak aki oly sok szépséget tud árasztani jóságával-emberszeretetével.
Egy estélyiruha amit egy szalagavatos kislánynak varrtam,egyre több fiatalnál tapasztalom az elegancia igényét.Ez nagyon jó.


2009. december 6., vasárnap


Nagyon közeledik a karácsony

Már 7 napja küzdök a náthával,de azért mindennap könnyebb.
Tegnap nagy örömömre Angika telefonált,először életében.Elküldtem Nekik képen a Mikulást mert csak 20.-a felé találkozunk,persze a meglepit nem mutattam meg.Még ma is emlegeti,hogy a mamánál is van.
Megint készült el karácsonyi disz,de még mindig sok kell.
A náthában igazán jó,és sokat segitett a gyömbérporos lötty,gyorsabban gyógyulok úgy érzem.

2009. december 2., szerda


Angika szülinapja


A hétvégén tartottuk Angika 4.születésnapját,nagyon megy az idő.Nemrég született,eszembe jutott mennyit aggodtunk a drágáért.Árpibátya pénteken  köszöntötte fel,nagyon boldogok voltak mert kaptak pónikat.vagy kétóra hosszat hangjuk sem volt annyira elvoltak foglalva.Közben elkészült egypár disz is karácsonyra.Vikike eléggé beteges mostanába,náthás,remélem más baj nincs.Tegnap este rajtam is kitört,mörfi,megint amikor a legtöbb dolgom van.